Arkistot kuukauden mukaan: helmikuu 2014

Blogi tuo päättäjän kuntalaisen lähelle

Kaupunginjohtaja Matti Pennanen

Kaupunginjohtaja Matti Pennanen

Oulun kaupungin johto on päättänyt alkaa kirjoittaa viikoittain ilmestyvää blogia, jonka tavoitteena on tehdä kaupungin viestinnästä persoonallisempaa. Mukana blogipiirissä on itseni lisäksi apulaiskaupunginjohtajat, toimialojen johtajat, konsernipalveluiden johto sekä BusinessOulun johtaja. Luottamushenkilöjohdosta mukana ovat valtuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajat ja päätoimialojen lautakuntien puheenjohtajat. Kirjoittamassa on siis kattava ryhmä päätöksentekijöitä.

Mielestäni on hieno asia, että kaupungin johto voi bloggaamalla tuoda itseään lähemmäksi oululaisia. Johdon työ on kuntalaisia varten ja blogin kautta jokainen voi tuoda omaa työtään ja keskeisiä asioita helposti esille.  Tämän blogin avulla yritämme kertoa, mitä päivittäinen työmme käytännössä on.

Oulu on Euroopan nuorin kaupunki, eikä se voi jäädä jälkeen kehityksessä. Siksi toivonkin, että blogi tavoittaa myös nuoret esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja on osaltaan herättämässä kiinnostusta päätöksentekoon ja kaupungin toimintaan.

Matti Pennanen, kaupunginjohtaja