Blogi tuo päättäjän kuntalaisen lähelle

Kaupunginjohtaja Matti Pennanen

Oulun kaupungin johto on päättänyt alkaa kirjoittaa viikoittain ilmestyvää blogia, jonka tavoitteena on tehdä kaupungin viestinnästä persoonallisempaa. Mukana blogipiirissä on itseni lisäksi apulaiskaupunginjohtajat, toimialojen johtajat, konsernipalveluiden johto sekä BusinessOulun johtaja. Luottamushenkilöjohdosta mukana ovat valtuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajat ja päätoimialojen lautakuntien puheenjohtajat. Kirjoittamassa on siis kattava ryhmä päätöksentekijöitä.

Mielestäni on hieno asia, että kaupungin johto voi bloggaamalla tuoda itseään lähemmäksi oululaisia. Johdon työ on kuntalaisia varten ja blogin kautta jokainen voi tuoda omaa työtään ja keskeisiä asioita helposti esille.  Tämän blogin avulla yritämme kertoa, mitä päivittäinen työmme käytännössä on.

Oulu on Euroopan nuorin kaupunki, eikä se voi jäädä jälkeen kehityksessä. Siksi toivonkin, että blogi tavoittaa myös nuoret esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja on osaltaan herättämässä kiinnostusta päätöksentekoon ja kaupungin toimintaan.

Matti Pennanen, kaupunginjohtaja

3 vastausta artikkeliin ”Blogi tuo päättäjän kuntalaisen lähelle

1. MasterJ

toivottovasti johto lukee kommenttejakin välissä, voidaan saada Oulusta jopa kelvollinen kaupunki 🙂

2. armi petsalo

Kiva jos kehitettäs koko Oulua eikä vaan pientä keskustaa.Esim Tuirassa ja Alppilassa asuu paljon ihmisiä veronmaksajia.Esim katoppa asukastupa on vissiin vain keskustan asukkaille.esim puolivälikankaan asukastupa sijoitettiin sellaseen paikkaan etteivät asukkaat sinne kävellen selviä.Iäkkäät ihmiset kaipaavat kontakteja lähialueelaan.Mielestäni alppilassa pitäisi olla oma asukastupa ja kristillisenkoulun liikuntasali olla myös meidän käytössä.Alppila ja välivainio muodostavat luonnostaan yhteisen kokonaisuuden.Emme ole koskelalaisia tai toppilaisia.

3. armi petsalo

Terveiset päättäjille.Surullista säästäminen lapsissa ja nuorissa. Olen kuullut huhuja että pikkiberliinin viereinen vanha hieno leikkipuisto aiotaan lopettaa. Lapsenlapsi joka 1 v on siellä leikkinyt. Kysyi onko tämä yksityinen. Näytin hänelle kylttiä EU hyväksynnästä ja han keinui 1/2 t menne tullen .Kävimme alueen mahtavalla aarreakku kirpparilla.(ei haise home kuin joissain muissa)Lassten määrä on vanhassakin alppilassa nousussa ja väestö nuorenee pikkuhiljaa.Joku kyltti voisi olla miten leikkialueelle kuljetaan tirolintieltä pikkuberliinin takaa.Kun muutin alueelle oli urheilukenttäkin pallonpotkijoille sitten seuhrattiin aikuisille miehille värikuula-ampujille.Nyt ???????Tiedän varakkaiden ikäihmisten käyttävän runsaasti kaupungin ilmaispalveluja voisiko sieltä siirtää rahaa lapsille ja nuorille.Itse en ilmaispalveluja ole vie keksinyt ei kyllä taida kuuluakaan alppilaisille ?????